Gostilna ZAJC
Jerovšek Primož s.p.
Lahovče 9
4207 Cerklje na Gorenjskem

T 04-25-22-000
G 041-423-833

gostilna.zajc@t-2.si
Delovni čas:
pon: 8.00-13.00
tor: 8.00-15.00
sre: 8.00-15.00
čet: 8.00-15.00
pet: 8.00-15.00
sob: 9.00-12.00 (oz. po dogovoru)
ned: 9.00-17.00
Zadnja sobota in nedelja v mesecu zaprto.

Menuji za poroke, obletnice in razna druga slavja


 

1. SLAVNOSTNI menu:


Goveja juha z domačimi rezanci in Gobova juha z jurčki
(v jušnikih)
*
MESNE PLOŠČE
Svinjska pečenka + Telečja pečenka + Ocvrt piščanec +
Puranja rolada z ohrovtom in slanino + Mesni zvitek z mandeljni + Puranji zrezek s sirom + Svinjski in Puranji zrezki po dunajsko in pariško
(plošče)
*
Pražen krompir + Sirovi štruklji + Pommes frittes + Pečen krompir
 (plošče)
*
RIBJE PLOŠČE
Lignji na žaru + Ocvrti lignji + Polnjeni lignji v smetanovi omaki + File osliča s praženimi mandeljni + File postrvi po tržaško + Ocvrti file osliča po dunajsko
(plošče)
*
Rižota z morskimi sadeži + Široki rezanci po mornarsko + Slan krompir z blitvo
 (plošče)
*
Pečena zelenjava na žaru (paprika,bučke,malancani)
Kuhana zelenjava (korenje,brokoli,cvetača)
 (plošče)
*
Sestavljena solata 
(porcijsko)
*
Tris sirov z orehovimi jedrci
 (drugi obrok)
*
Bograč po prekmursko
 (tretji obrok)

 
 

2. SLAVNOSTNI menu:


Goveja juha z domačimi rezanci in Gobova juha z jurčki
(v jušnikih)
*
MESNE PLOŠČE
Svinjska pečenka + Telečja pečenka + Ocvrt piščanec +
Puranja rolada z ohrovtom in slanino + Mesni zvitek z mandeljni + Puranji zrezek s sirom + Svinjski in Puranji zrezki po dunajsko in pariško
(plošče)
*
Pražen krompir + Sirovi štruklji + Pommes frittes + Pečen krompir
 (plošče)
*
Pečena zelenjava na žaru (paprika,bučke,malancani)
Kuhana zelenjava (korenje,brokoli,cvetača)
 (plošče)
*
Sestavljena solata 
(porcijsko)
*
Hladno meso od prvega obroka
(plošče)
(drugi obrok)
*
Francoska solata in Šobska solata
(skodele)
*
Telečja obara
(tretji obrok)
 

3. SLAVNOSTNI menu:


Goveja juha z domačimi rezanci in Gobova juha z jurčki
(v jušnikih)
*
Svinjska ribica s pršutom in sirom na zelenjavni posteljici
Pljučni medaljoni v temni omaki
Puranji trakci s sezamom in smetanovo omako
(porcijsko)
*
Pražen krompir + Sirovi štruklji + Pommes frittes + Pečen krompir
 (plošče)
*
Pečena zelenjava na žaru (paprika,bučke,malancani)
Kuhana zelenjava (korenje,brokoli,cvetača)
 (plošče)
*
Sestavljena solata 
(porcijsko)
*
Ocvrt piščanec + Pečena svinjska reberca
(plošče)
(drugi obrok)
*
Francoska solata in Šobska solata
(skodele)
*
Bograč po prekmursko
 (tretji obrok)

pdfSeznam alergenov (.pdf 2KB)



Postavitev miz za maximalno število gostov (85) v poročni dvorani: