Gostilna ZAJC
Jerovšek Primož s.p.
Lahovče 9
4207 Cerklje na Gorenjskem

T 04-25-22-000
G 041-423-833
F 04-25-25-889

gostilna.zajc@t-2.si
Delovni čas:
tor. - pet.: 8h - 22h
sob.: 8h - 04h ali do jutra
ned.: 9h - 22h
ponedeljek in zadnja
nedelja v mesecu zaprto.

Prednovoletne zabave


pdfSeznam alergenov (.pdf 2KB)

 
1. MENU

Goveja juha z domačimi rezanci in Gobova juha z jurčki
(jušniki)
~
MESNE PLOŠČE
Svinjska pečenka, Telečja pečenka, Ocvrt piščanec,
Puranja rulada z ohrovtom in slanino, Mesni zvitek z mandeljni,
Puranji zrezek s sirom, Svinjski in puranji zrezeki po dunajsko in pariško
(plošče)
~
Pommes Frittes, Pražen krompir, Sirovi štruklji
(plošče)
~
Pečena zelenjava na žaru
(paprika, bučke, malancani)
Kuhana zelenjava
(mlado korenje, brokoli, cvetača)
(plošče)
~
Sestavljena solata
(porcijsko)
~
Sladica po dogovoru
(prekmurska gibanica,jabolčni zavitek,tiramisu,jogurtova strjenka) 
2. MENU

Goveja juha z domačimi rezanci in Gobova juha z jurčki
(jušniki)
~
Pljučni medaljoni v jurčkovi omaki
Svinjska ribica v ovoju pršuta z brusnicami in smetanovo omako
(porcijsko)
~
Sirov štrukelj
Krompirjevi ocvrtki
(porcijsko)
~
Pečena zelenjava na žaru
(paprika, bučke, malancani)
Kuhana zelenjava 
(mlado korenje, brokoli, cvetača)
(plošče)
~
Sestavljena solata
(porcijsko)
~
Sladica po dogovoru
(prekmurska gibanica,jabolčni zavitek,tiramisu,jogurtova strjenka)
 
 
3. MENU

Goveja juha z domačimi rezanci in Gobova juha z jurčki
(jušniki)
~
Piščančji file po kardinalsko z gamberi in kaprami
Pljučni file na posteljici rukole
(porcijsko)
~
Ajdovi štruklji s skuto
Zelenjava iz voka
(porcijsko)
~
Sestavljena solata
(porcijsko)
~
Sladica po dogovoru
(prekmurska gibanica,jabolčni zavitek,tiramisu,jogurtova strjenka) 
4. MENU

Goveja juha z domačimi rezanci in Gobova juha z jurčki
(jušniki)
~
Svinjska pečenka
Puranji zrezek po dunajsko
(porcijsko)
~
Pražen krompir
(porcijsko)
~
Kuhana zelenjava (brokoli,korenje)   (porcijsko)
~
Sestavljena solata
(porcijsko)
~
Sladica po dogovoru
(prekmurska gibanica,jabolčni zavitek,tiramisu,jogurtova strjenka)
 
 

5. MENU

Goveja juha z domačimi rezanci in Gobova juha z jurčki
(jušniki)
~
MESNE PLOŠČE
Svinjska pečenka, Telečja pečenka, Ocvrt piščanec,
Puranja rulada z ohrovtom in slanino, Mesni zvitek z mandeljni,
Puranji zrezek s sirom, Svinjski in puranji zrezeki po dunajsko in pariško
(plošče)
~
Pommes Frittes, Pražen krompir, Sirovi štruklji
(plošče)
~
RIBJE PLOŠČE
Lignji na žaru, Ocvrti lignji, Polnjeni lignji v smetanovi omaki,
File osliča s praženimi mandeljni, File postrvi po tržaško,
Ocvrti file osliča po dunajsko
(plošče)
~
Rižota z morskimi sadeži, Široki rezanci po mornarsko, Slan krompir z blitvo
(plošče)
~
Pečena zelenjava na žaru
(paprika, bučke, malancani)
Kuhana zelenjava
(mlado korenje, brokoli, cvetača)
(plošče)
~
Sestavljena solata
(porcijsko)

Sladica po dogovoru
(prekmurska gibanica,jabolčni zavitek,tiramisu,jogurtova strjenka)